Zoeken
Sluit dit zoekvak.

F.A.Q.

Een badpak of zwembroek. Zwembandjes. Een handdoek (neem deze ook mee naar binnen, er is een speciaal plekje om deze neer te leggen. Als je klaar bent met de les, dan kan je deze meteen om doen, nog voordat je uit het zwembad komt. Lekker warm.)

Het tarief per zwemles is € 19,55. Dit is inclusief inschrijfkosten, examenkosten en administratiekosten. De lessen worden per periode door middel van een automatisch incasso betaald. Een periode loopt gelijk met de seizoenen, winter, lente, zomer & herfst.

Het water in het Reade is 32 graden

Ja hoor die zijn er. Voor de deur naar het zwembad staat een blauwe bak en ook in het zwembad staat er een blauwe bak.

Mail ons met jullie voorkeur, dan gaan we kijken of er plek is. Zo niet, dan plaatsen we jullie op een wachtlijst(je) voor het door jullie gekozen tijdstip; info@zwemschoolpardoes.nl

Ja, dat kan. We hebben een uniek Online Portal. Hier kun je zelf een les afmelden en een inhaalles inplannen. Wel zo handig! Maar let op. Onze ervaring leert: kinderen vinden het fijn om elke les dezelfde juf of meester te hebben. En dezelfde kinderen in de groep. Net zoals op school eigenlijk. Dus de les 2 uur verplaatsen omdat jullie naar het strand gaan? Nee, liever niet!

Nee. Wij doen liever live verslag. Robin, Gerco of Suus staan altijd bij de deur bij het begin en eind van elke zwemles. Vraag je het ons? Ook tijdens de kijklessen is het een goed moment om dit te vragen. Leuker zelfs, want dan kunnen we het je ook laten zien.

De lessen voor het opleidingstraject voor diploma A vinden plaats in READE, op Overtoom 283. Op het moment dat de kinderen de zwemslagen goed beheersen, zowel in techniek als in kracht, ze goed onder water kunnen zwemmen, en in basis de borstcrawl en rugcrawl kunnen, zijn ze klaar om door te stromen naar de allerlaatste voorbereiding voor het diploma. Dit doen we in een ander zwembad: het Sloterparkbad. Op woensdagmiddag. Eenmaal in dit bad hebben we speciale testlessen waarbij alle onderdelen van het diploma aan bod komen. Klaar voor het afzwemmen? Dan sturen we een persoonlijke uitnodiging. Natuurlijk kun je ons altijd voor of na de les vragen wat de vorderingen van jouw kind zijn!