Zoeken
Sluit dit zoekvak.

volwassen training

Geniet van onze Volwassen Zwemtraining elke vrijdagochtend in de betoverende zwemtempel in het Sloterparkbad in Amsterdam. Ontspan, verbeter je zwemslag en vind tijd voor jezelf onder begeleiding van ervaren instructeur. Een rustig, fijn moment in het water omringd door sereniteit. 

De zwemtraining wordt verzorgd door
Gerco Schonewille; de oprichter van Zwemschool Pardoes. 

Vrijdag ochtend

Elke vrijdagochtend bieden wij de perfecte gelegenheid om tijd voor jezelf te nemen, te ontsnappen aan de drukte en te genieten van een rustige, harmonieuze zwemsessie. Deze training is ontworpen voor volwassenen die op zoek zijn naar een plezierige manier om hun zwemtechniek te verbeteren en tegelijkertijd te genieten van een moment van welverdiende ontspanning.

08.00 - 09.00 uur
09.00 - 10.00 uur

Zwemtempel van Amsterdam

Onze les vindt plaats in de prachtige zwemtempel van Amsterdam, waar je wordt omringd door een serene sfeer en de mogelijkheid hebt om je zwemvaardigheden op een comfortabele manier te verfijnen. Onze ervaren instructeurs staan klaar om je te begeleiden en te ondersteunen op je zwemreis, of je nu een beginnende zwemmer bent of je techniek wilt perfectioneren.

Contact

Neem contact met ons voor meer informatie.

We kijken ernaar uit je te verwelkomen in het kalme water van onze zwemsessies! 🏊‍♂️💙